Kralların cağı sona erdi ve bu sonu ben getirdim.

Bir kralı tahtından indirmek kanlı bir iştir…

Feldmareşal Tamas'ın kralına karşı yaptığı darbe yozlaşmış soyluları giyotine gonderip halkın karnını doyurdu. Ama bir yandan da Dokuz Ulus'la bir savaşın cıkmasına, kral yanlılarının icten gelen saldırılarına ve Tamas'ın muttefikleri olan Kilise, işci sendikaları ve paralı askerlerin guc icin bir yarışa girmelerine yol actı.

Tamas'ın geriye kalan bir avuc barut buyucusune bel bağlamaktan başka şansı yoktu. Bunlar arasında harika bir nişancı olan, Tamas'ın oğlu Taniel ve sadakati şantajla sınanan emekli polis mufettişi Adamat da vardı.

Bir de tanrılar işin icine girince…

İceriden ve dışarıdan gelen saldırılar devam ederken, olum ve yıkım işaretlerinden bahseden fısıltıları da duyulmaya başladı. Dunyaya geri donmek icin uyanan tanrılardan bahseden eski koylu hikÂyeleri. Eğitimli insanların inanmayacağı turden şeyler. Ama inanmalılar…

Brandon Sanderson'ın edebi vÂrisi McClellan'ın teknolojiyle buyuyu birleştiren bu zengin dunyasında, barut ve mermileri kontrol edebilen buyuculerin karşısında kim durabilir ki?

"Yaratıcı bir buyu sistemi, soluk soluğa bir kurgu, ilgi cekici bir dunya. Okurken cok eğlendim."
-Brandon Sanderson-

"Epik fantaziye barut kokulu bir hava getiriyor."
-Anthony Ryan-

"Silahlar, kılıclar ve buyu bir arada? İnsan daha ne ister ki! Ya heyecan dolu aksiyon, hafızalara kazınan karakterler ve tekrarlanması guc bir başarı? Brian McClellan bu işi biliyor."
-Brenk Weeks-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 486

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: İthaki Yayınları
Kitap Adı: Kan Yemini Yazar: Brian McClellan Kapak Uygulama: Şukru Karakoc Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayına Hazırlayan: Setenay Karacay Cevirmen: Cihan Karamancı Editor: Emre Aygun , Saygı Ortanca Yayınevi: İthaki Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053756163