Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Yeminler, intikamlar, acılar, sırlar, fedakÂrlıklar ve aşk…
Bilmediklerinin acısını ceken Karaca yurekler.
Kimisi kinine uzulecek, kimisi sakladığına. Sonra kaybolan zaman ile birleşecek yurekler.

Arkın, intikamın pencesine duşmuş yaralı bir aslan; kim iyileştirebilirdi ki onu bir ceylandan başka?
Maral, bilinmezliğin ve keşkelerin icinde kaybolmuş bir ceylan; kim kurtarabilirdi ki onu bir aslandan başka?
Onlar; kocaman, gur, yeşil yapraklı bir ormanda rastladılar birbirlerine. Yolları kesişti. Aslan yaraladı ceylanı. Ama ceylan fark etti ki o da yaralı. Acı cektiler cokca. Ve sonra sardılar birbirlerini. Aşk kutsadı onları, sevda gosterdi gercekleri. Ve mutluluk hep baki kaldı.

“Seni bensizlikle cezalandırdığımı zannederken, en cok kendimi sensizliğe mahkûm ettiğimi bilemedim ben. Senden aldığım, caldığım ne varsa boynumdaki urganın duğumunde. Sac tutamlarını sevemeyen parmaklarım, kirpiklerinin titreyişini izleyemeyen gozlerim, nefesini soluyamayan nefesim, en cok da gonlundeki aşkıma yarenlik edemeyen yureğim şikÂyetci benden. Butun uzuvlarım, organlarım, en buyuk duşmanım oldu yokluğunda. Yaşamak icin kalbin atması, nefes almak yetmiyormuş Karaca’m, yaşamak icin sen lazımmışsın.”

Yayıma Hazırlayan: Yeliz Kuşcu Kıyak
Editor: Burcin Celik Gurbulut
Kapak Tasarımı: Şukru Karakoc

Kitap Adı: Karaca Yazar: Kerime Şimşek Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052006269