Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Oğlak Yayınları, korku oykuleriyle ruhumuza dehşet sacan Demokan Atasoy’un kanınızı donduracak ilk romanı Konuşulmayan’ı yayımlamaktan gurur duyar...
“Sıradışı bir aşk, sıradışı karakterler... Demokan Atasoy tekinsiz bir uyuyan guzel masalına davet ediyor okuru. Alacakaranlıkta yapacağınız bu yolculukta aklınızda hep şu soru olacak: Aşk olumu yener mi?”
- Orkun Ucar -
“Yetenekli yazar Demokan Atasoy, Konuşulmayan romanında bizi var olduğumuz dunyada başka dunyalarla tanıştırıyor, kusursuza yakın betimlemelerle zihnimizi acıyor, Emine Baysal gibi karakterlerle bizi carpıyor, okuyucuyu ic benliğinin diliyle tanıştırıyor, iyi de yapıyor, iyi ki de yapıyor!”
Uğur Batı
... mavimtırak dudakları normal bir insanda gulumseme gibi duracağından emin olduğum bir şekle girdi. Aslında, o dudaklar Hande’nin yuzunde, ağzı olmayan bir surete, kor bir bıcakla ozensizce kesilerek acılmış bir yara gibi duruyordu. Ama ben gozleriyle ne demek istediğini anlamıştım, belki sadece hissetmiştim...
... Opuşmeye nasıl başladık ya da ben bu şefkat dolu vucutla bir olmak zorunda olduğumu ne zaman anladım onu da bilemiyorum. Ama biliyorum ki sevdiğim kadınla o ilk sevişmem, icimde bir şeyleri değiştirdi...

Kapak Tasarımı : Deniz Corbacıoğlu

Kitap Adı: Konuşulmayan Yazar: Demokan Atasoy Yayınevi: Maceraperest Kitaplar Hamur Tipi: 2. Hamur İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789753299398