Kıymetli okuyucum, ellerine bir kitap değil, bir hayat bırakıyorum. Belki yaşanmış, belki şu anda bir perdesi sahneleniyor senin bilmediğin yerlerde. Belki sana, ileriki yaşamından bir hayat kesiti sunuyorum. Bu hayatı sahiplen, alman gerekeni al olur mu? Zira bu hayat pastasından kendine cıkardığın pay ne kadar buyuk olursa, kitap da o kadar amacına ulaşmış olur bunu bil.

Bir Meryem'in kitabı bu… Kimine gore kor, kimine gore ÂmÂ, kimine gore muhtac Meryem'in oykusu bu. Ama en cok da aşık olabilen, yemek pişiren, cocuk buyutebilen, saygı duyulan, değer verilen, senin benim gibi bir insan olan Meryem'in, Sevil'in, Ayca'nın, belki asansorde karşılaştığın ama tanımadığın ust kat komşunun, belki yarın sabah işe giderken, otobuste elinde bastonuyla hemen yanında oturacak olan kızın hikÂyesi bu…

Kitap bitince, etkisi bir omur surmeli hayatında… Kulağına kupe olacak sozler secmelisin mutlaka. En urpertici cığlıklar, sessiz olur kıymetli okuyucum… Hem kendimize ve hem topluma karşı daha duyarlı ve daha saygılı olduğumuzda ancak sonu gelir, o sessiz cığlıkların…
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Gonul Gozunle Gor Beni Yazar: Zuhal Temel Editor: Haldun Şeker Yayınevi: Gelenek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786054810291