“Demirden yastığa muhurlenmişti kaderim.‘Oğullar babasının kaderini yaşar’ sozu sanki benim icin soylenmişti. Babamın katmerleşen mutsuzluğu yaşadıklarımın yanında cenneti... Annemin merhametsiz rahmi sevgi yerine zehir akıtmıştı her gun şekillenen suretime. Annemin istemediği cocuk olarak geldim dunyaya ve doğumumda muhurlenen kaderim bir daha asla acılmadı. Merhamet cocukluğumdan duşman kesilmişti bana. Adını biliyordum sadece, fakat nasıl bir duygu olduğunu asla oğrenemeyecektim.Dileğim, dunyamı cehenneme cevirenlerin bana cektirdiklerinin zerresini cekmemeleri…Kaderin onlara adaletle muamele etmesi... ‘Kendi yazgısına hukmedemeyen kendi yolunu cizemez.’ Butun ağırlığını ruhumda taşıdığım dunya, bana bu cumleden başka bir şey oğretmedi.” Merhametle ile zulum arasına kurulan sırat koprusunun ağırlığını yureğinizde hissedeceksiniz. .
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Demir Yastık Yazar: Yasemin Balcı Kapak: Burak Taymen Yayınevi: Kumran Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786056681165