Sevgili okurlarım sevgili şiir severler 1966’da Rize Merkez ilce Anbarlık koyunde doğdum ilkokulu Anbarlık koyunde okudum ortaokulu ise aşağı Murderisler koyunde bitirdim. 1981 yılında Etiler Akaretler mahallesinde bayan kuaforluğune başladım. İlk şiir yazmaya 1989’da başladım. İlk Şiir kitabımı 2001 yılında kendi imkÂnlarımla yayımladım. 2008 yılında Murekkep Yayınevinde bir şiir kitabım yayınlandı. 2011 yılında yine Murekkep Yayınevinde bir şiir kitabım yayınlandı. Tekrar oyku kitabımı yayınladım. 2015 yılında Can Yayınları’nda dorduncu şiir kitabım olan Guneşin Batışı kitabımı yayınlattım. Tek bir şeye dikkat ediyorum şiirlerimi Osmanlıca, Farsca kelimelerden uzak duruyorum. Herkesin anlayacağı şiirleri eksikleri gidererek yazmaya calışıyorum. Şiir severlerle tekrar buluşma umuduyla…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Once Sevgi Vardı Yazar: Mehmet Ali Azaklı Mizanpaj: Betul Hakverdi Kapak Tasarımı: Ali Doğan Yayınevi: Can Yayınları (Ali Adil Atalay) Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789752488069