Artık uzak dur benden!
Cunku adını bile duymaya tahammulum kalmadı, cunku adını duymaya ayırdığım tahammulu, her gecenin sonunda ayrılığı duyarken tukettim. Artık ozlediğim kadar nefret ediyorum senden. Ve nefret ettiğim kadar gidiyorum. Aşkta sıfırdı yureğin ve sen sıfırı tukettin… Bizden geriye ne bıraktın gozyaşından başka? Aşk icin verdiğin tek cabaydı gozlerimi ıslatmak. Gurur duyabilirsin şimdi kendinle... Mutlulukla aramı bozdun sen. Bir şiir mesafesi kadar bile yakın değiliz artık hayata. Aynı caddede ki, farklı kaldırımlarda yuruyoruz şimdi seninle. Seninki ayrılığa gidiyor, benimki sensizliğe. Yureğimin ortasından butun umidimi alıp, beni umitsizliğin ortasında yurekli bıraktın… Beni sensizliğin eline bırakıp, omrunu yokluğumla yaktın! Dilerim yokluğumun ateşinde sevmeyenleri ısıtmazsın, dilerim ki icine kar yağdıranların teninde, bahara dokunmazsın. Eğer olurda sevgilim, bir gun ozlersen beni ve aklın başına gelirse, fazla uzağa gitmene gerek yok. Elini vicdanına koy, ben sızladığı yerdeyim…
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Biz Seninle Ayrılmadık Yazar: İbrahim Coban Yayınevi: Kerasus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786055225520