İcimin cennet bahcesinde, sessizce gezinirken sana ait yuzler, izler ve şifreler buluyorsam, dunyanın kendi ekseninde donuşunu tamamlar gibi ben de uc yuz altmış beş gun altı saat biteviye senin etrafında donuyorsam ve bu donuşum yetersiz kalıyorsa, her boşluğu seninle ve hayallerinle doldurma alışkanlığını her gecen gun daha da pekiştiriyorsam, feryadı isyanımı yeryuzundeki butun dillere cevirip evrensel bir boyut kazandırıyorsam, gonul labirentlerinde yolumu bulmak gayesini hic duşunmeyip el yordamı ile her yola aşk salgılıyorsam, bir karıncanın besin bulmak icin calışkanlığını gorup senin tum izlerini takip etmek icin ornek alıyorsam, her yağmurun ardından cıkmasını beklediğim gokkuşağının renklerini seni resmetmek icin kullanıyorsam, aralıksız devam eden bir piyano resitalini patavatsızca durdurup senin sevdiğin şarkıları soyluyorsam, dunyadaki butun sivil toplum orgutlerini aşk icin harekete gecirip yollara duşuyorsam ve bir ilki başarıyorsam bu bir aşk manifestosudur.

Aşk yasalarını ciğniyorsam ve boyle bir aşk manifestosu yazıyorsam, aşk beni tutuklat!
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Kucuk Ev Yayınları
Kitap Adı: Bu Bir Aşk Manifestosudur Yazar: Erhan Şibik Yayın Yonetmeni: Şeyma Yuksel Grafik Tasarım: Uğur Sacı Yayınevi: Kucuk Ev Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789944713801