Milattan Sonra 1923, Eskişehir ile Kudus arasında gecen esrarengiz ve akıl almaz olayların Atlanta ile bağlantısı. Milattan Once 2923, Ra’Salim ulkesinde Salim halkının ve Tanrı Kral Slom’un sakladığı gizli sır ve bu sırrın peşine duşerek ulkeyi yangın yerine ceviren Azgın Tanrı Azaz. Dunyanın dort bir yanına dağılan barış insanları, amaclarına ulaşabilecekler miydi? Onları nasıl bir akıbet bekliyordu? “Eğer aralarında beden olarak bulunup mesajlarını vermeye başlarlarsa ve onlara itibar edilmezse. Dunya insanlığının ortadan kaldırılıp yeni bir insansıların bu dunyada yola başlayacaklarını ihtar ettiler. Bu cağrıyı duyanların, bunu iyi duşunmeleri gerekir- dendi. Aranızda cozeceksiniz. Başkaca bir careniz yok!” Soluk soluğa okuyacağınız, kıtalar arası ve cağlar otesi bir seruven. Ben Neşa. Yolların bitmediği, tukenmeyeceği diyardan sesleniyorum. Yemyeşil cayırların, sakin suların kıyısından, Neşa Evreni’nden.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Ka’yıp Yazar: Kevser Yeşiltaş Kapak Tasarımı: Bahariye Alpman Yayın Yonetmeni: Zeynel Atalay Yayınevi: Demos Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789944387620