Hayır… Onun karanlık sırlarla ve şehvetle dolu dunyasına adım atmaya cesaret etmiş olsam da ben Rebecca değilim. Ancak bu, onu ararken kendimi de kaybettiğim gerceğini değiştirmeyecek…
Bir yanda gunluğun karanlık sisleri ardında duran patronu Mark Campton, diğer yanda tutkulu ve yaralı ressamı Chris Merit. İki adam ve iki hayat arasında sıkışıp kalan Sarah McMillan, gunluğun gizemli sahibesi Rebecca'nın izini surmeye devam ediyor. Fakat her adımda Rebecca'ya biraz daha yaklaşan Sarah, bu kez kendi sırlarının ağırlığı arasında kaybettiklerini de yeniden bulmak zorunda. Peki, yalnızca gunahla doluymuş gibi gorunen yeni dunyasında bu ne kadar mumkun?
Onunlayken başka biri olmaya calışmıyordum. Kendimi keşfediyor ya da belki de ilk kez kendimi buluyordum. Chris Merit… Bana acının icindeki zevki vadeden bu gizemli, ateşli ressam ya geleceğim ya da gecmişimden gelen iblislerin bir parcası olacaktı.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 376
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Arkadya Bitter
Kitap Adı: Kendimi Sende Buldum Yazar: Lisa Renee Jones Cevirmen: Hulya Bakca Editor: Cağla Dirice Cakır Yayınevi: Arkadya Bitter İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789759998387