Muzik tum yaraları iyileştirebilir… Ama kırık kalpleri hayata dondurebilen sadece aşktır.

Her zaman kontrolu elinde tutmayı seven Xander Wilde, hayatını yolda gecirmenin ona cok uygun olacağını duşunuyordu. Ancak Wilde Ones'ın turunda talihsizlikler ardı ardına gelmiş ve sevdiği tek kadın Ivy Taylor, Xander'in hayatına tekrar girmişti.

Yıllar once Xander'la yaşadığı yıkıcı ayrılığı atlatan Ivy ise kendini pop muzik camiasında iyi bir yer edinmeye adamıştı. Ne var ki, tam spotlardan uzaklaşmak istediğinde menajeri Damon Wolf'la nişanladığını acıklamıştı.

Xander, ondan uzak durması gerektiğini biliyordu. Ama tur icin yola cıktıklarında kendini Ivy'den ikinci bir şans istemekten alıkoyamadı. Elbette kıskanc Damon faktoru bir turlu peşlerini bırakmıyordu, ayrıca bu adam hepsinin hayatını tepetaklak edebilecek bir sır saklıyordu.

"Buyuleyici, surukleyici ve gizemli!"
-Natasha Boyd, Aşka Var Mısın? romanının yazarı-

"Romantik, seksi ve kesinlikle heyecan verici! Bir oturuşta okudum, elimden bırakamadım."
-Vi Keeland, Worth the Fight'ın New York Times Bestseller yazarı-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Yabancı
Kitap Adı: Hayata Donuş Yazar: Kim Karr Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayına Hazırlayan: Berke Kılıc Cevirmen: Yonca Mete Soy Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055016685