Charles Bukowski'nin kediler hakkında yazdığı oykuler, yazılar, şiirler Turkce'de. "Kediniz var mı? Ya da kedileriniz? Uyurlar, yavrum. Gunde 20 saat uyuyup yine de cok guzel gorunebilirler. Heyecanlanmak icin bir neden olmadığını bilirler. Bir sonraki oğun. Ve arada sırada oldurecek bir şeyler. Gucler tarafından yırtılmakta olduğumu hissettiğimde bir ya da birkac kedimi seyrederim. 9 kedim var. Uyuyan ya da uyuklamakta olan birine bakarım ve gevşerim. Yazmak da kedilerimden biridir. Yazmak yuzleşmemi sağlar. Beni gevşetir. Bir sure icin en azından. Sonra devrelerim karışır ve baştan başlamak zorunda kalırım. Yazarların yazmayı nasıl bıraktıklarını hicbir zaman anlayamadım. Nasıl gevşerler?" Kediler'de Charles Bukowski'nin kediler hakkında yazdığı yazılar, oykuler, şiirler yer alıyor. Bu eserlerin coğu ceşitli yeraltı dergilerinde yayınlanmış, ilk defa bir kitapta derleniyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık
Kitap Adı: Kediler Yazar: Charles Bukowski Cevirmen: Avi Pardo Yayınevi: Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789752810730