Locus En İyi Fantazi Romanı Odulu Hugo En İyi Roman Odulu Adayı Nebula En İyi Roman Odulu Adayı Dunya Fantazi Odulu En İyi Roman Adayı "Canlı, surukleyici ve eşsiz! Eğer taht entrikalarını seviyorsanız, Goblin Kral'ın tadı damağınızda kalacak!" -Scott Lynch, coksatan Locke Lamora'nın Yalanları'nın yazarı- "Benim yazdıklarımı sevenler, Goblin Kral'ı okumaktan buyuk zevk alacaklar." -G.R.R Martin, coksatan Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yazarı- "Goblin Kral'dan buyuk bir zevk aldım. Goblinler, elfler ve zeplinlerle dolu fantastik dunyası beni hemen kendine bağladı. Okuru fazlaca heyecanlandıran bir eser." -Kristen Britaıi, New York Times coksatanı Blackveil'in yazarı- Dort tarafı kara buyu, taht mucadeleleri ve entrikalarla dolu, steampunk turunde yazılmış muhteşem bir fantazi: Goblin Kral! Kral ve uc oğlunun bir zeplin kazasında olmesinin ardından Taht’ın en genc adayı, krallıktan uzakta ve surgunde buyuyen, istenmeyen evlat yarı-goblin Maia’nın yaşayan tek varis olarak tahta gecmekten başka hicbir şansı yoktur. Kendini bir anda her tarafı olumcul duşmanlar ve tehlikeli entrikalarla cevrili sarayda bulan, yonetim, politika ve savaşla ilgili hicbir bilgisi olmayan Maia bir şekilde hayatta kalmak, muttefikler edinmek ve babasını olduren kazanın arkasındaki sır perdesini aralamak zorundadır... Yeni nesil fantastik edebiyatın onemli isimlerinden Katherine Addison’ın yarattığı sıradışı evren, okura eşsiz bir hayal gucunun urunu olan, incelikle dokunmuş bir hikÂye sunuyor. (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Goblin Kral Yazar: Katherine Addison Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayına Hazırlayan: Su Akaydın , Omer Ezer Cevirmen: Orcun Can Editor: Saygı Ortanca , Emre Aygun Kapak Tasarımı: Şukru Karakoc Yayınevi: İthaki Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x23 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Orijinal Adı: The Goblin Emparor Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786053756569