Merhaba sevgili okur adayım! Eğer kitabın kapağı dikkatinizi cektiyse ve şu an bir de arka kapağını incelemek icin bu yazıyı okuyorsanız, muhtemelen kitabımı almak uzeresiniz. Size kısaca ozetlemek isterim bu kitapta sizi neler beklediğini… Bu kitap, 26 yaşında genc bir psikolog tarafından yazıldı. Ama mesleki acıdan yazılan, haddini aşan, bir vaka ya da bilgi aktarımı kitabı değil. Daha cok kendimi bir vaka gibi anlattığım psikoloji ve biyografi karışımı bir kitap...

“Herkesin mutlaka kayda değer bir hikÂyesi vardır, seninki niye ‘SİMURG OLMAK’ adlı bir kitap oldu?” diye sorarsanız, bunun nedeni, umudunu kaybeden insanlara ulaşmak, umudun hÂl var olduğunu hatırlatmak icin hayat hikayemi paylaşmak istememdir. Okuduğunuzda mutlaka herkesin işine yarayacak birkac cıkarım bulabileceğinize inanıyorum. Eğer kitabı almamaya karar verdiyseniz bile size samimi bir tavsiyede bulunmak isterim. Asla ama asla hayattan vazgecmeyin ve hicbir şey karşısında umudunuzu yitirmeyin. Umut en onemli yaşam enerjisi kaynağımız.

“Benim hayata tutunmak icin boyle hayat hikÂyelerine ihtiyacım yok!” derseniz de cevrenizde hastalıkla savaşan ve yıpranan birileri ve yakınları vardır mutlaka. Bu kitabı siz okumak istemeseniz bile hediye etmek icin alabilirsiniz. Sizin ihtiyacınız olmasa da bu kucuk hediye ona cok iyi gelecek. İyilikle kalın…

(Tanıtım Bulteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 144

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2. Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Kitap Adı: Simurg Olmak Yazar: Şeyda Orhan Yayınevi: Pusula Yayınevi - Ankara Dil: Turkce Barkod: 9786054912315