Turunun İlk orneği!
Daha once hic yazılmamış tarzda bir kitap: Şiirsel Roman. Tanpınar Odullu yazar Ozgur Ozunlu'den Bir Yanım Hep Yarım
Bu romanda karakter adları yok. Şiirsel olarak akan bir denizin icinde kulaclar atan iki saf Âşığın hikÂyesi var yalnızca. HikÂyenin sonu mutsuz bitiyor. Ağlatan turden. Romanın ana karakteri olan Ben ve onu ikiziyle birlikte kacarak terk eden Sen'in psikoanalizsel ic ve dış monologlarının romanıdır bu. Daha doğrusu Ben'in kendi cağrışımlarının bir bilinc akışıdır. Kalbi eksik atan tum Âşıklara adanmıştır.
Bizim evimiz, bizim eşyalarımız, bizim duğun pastamız, bizim şarkılarımız, bizim arabamız, bizim porselen bardaklarımız, bizim pike takımlarımız, bizim kitaplarımız, bizim alyanslarımız, bizim diş fırcalarımız, bizim yalnızlığımız, bizim ayrılıklarımız, bizim caresizliğimiz, bizim olan her şey işte… Bizim… Sadece bizim... Ne guzel bir sahiplik duygusu... Bizim olan ne varsa alıp gidelim buralardan...
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 184
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Truva Yayınları
Kitap Adı: Bir Yanım Hep Yarım Yazar: Ozgur Ozunlu Genel Yayın Yonetmeni: Eylem Okumuş İc Tasarım: Mehmet Emre Celik Kapak: Huseyin Arslanbaş Editor: Orhan Buyuk Yayınevi: Truva Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786059850049