Yaşam bir secenek değil, onunde gelen ateşten yemeği yemek zorundasın ne oldurur ne de kurtarır, gittikce surundurur, izlerdik ya hani kucukken sonu mutlu biten filmleri, okurduk ya her gun mutlu olan masal prensesini, biz fazla kaptırdık kendimizi bu yalandan dunyamıza.
Asıl gercek hayatta donersek gunahsız yollarla koşarız olumun kollarına, yoruldum diye haykırmak istiyorum tum kÂinatı karşıma alıp da, durup soruyorum şu soruyu yaşantıma kim yaşamak istiyor ve bu istemsiz gidişat nereye?

Sabah olur kıyametimiz başlar yine, gece olur gunduzun actığı yaralar diner biraz ve sonra gecen acılar depreşir yureğinde ve butun bunların sorumlusu yine insan.

Yaratıklar, mutlu olacağın adımı atmaya kalkmadan once insan saydıklarında soylersin ve onlarda ne yapar bilir misin? Tahmini o kadarda zor değil ilk tekmeyi onlar atar ve bir daha kalkmazsın, bitti!
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Saklı Duygular Yazar: Oznur Cakan , Ozge Cakan Yayınevi: Gece Kitaplığı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052886298