Kadri Gursel bu kitapta gazeteci olmak ve gazeteci kalmak icin verdiği mucadelenin oykusunu anlatıyor.
Yazdırmamak ve konuşturmamak icin cabalayan işbirlikci medya patronları, tetikciler, troller, darbeciler, Cumhuriyet’e operasyon, hapislik, gulunc bir iddianame, By-Lock suclamaları ve bir siyasi dava karşısında yazarın yaşadıkları, aslında sizin oykunuz.
Oyledir, cunku mesleğinin hakkını vermekte ısrar ettiği icin, “uye olmamakla birlikte teror orgutune bilerek ve isteyerek yardım etmek” ile suclanıp hapse atılan Kadri Gursel’in başından gecenler, herkes icin bir işaret fişeğiydi.
Tıpkı eski zamanlarda komur ocaklarında bir emniyet tedbiri olarak tutulan kanaryaların grizu sızıntısını ebediyen susarak haber vermelerindeki gibi, medyanın susturulması da tum ulke icin kotuye gidişin ve krizin habercisiydi.
Artık gazetecilerin ulkeyi yonetenlere soru soramadığı Turkiye’de şimdi savcılar ve yargıclar gazetecilere soru soruyor: “O koşe yazısını siz mi yazdınız? Silahlı teror orgutlerinden talimat aldınız mı?”
Okur ve izleyiciler de soruyor:
“Onunla program yapmaya nasıl tahammul ettiniz?”
“Hapiste en cok neyi ozlediniz?”
Kadri Gursel elinizdeki kitapta kendisine yoneltilen ilginc ve tuhaf sorulara da cevap verirken okurun zihin dunyasına yeni pencereler acıyor...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Ben de Sizin İcin Uzgunum Yazar: Kadri Gursel Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053114949