Hayatım boyunca aklımı yitirmeye en yaklaştığım an, o andı. Ortada oldurulebilecek bir beden yokken, biriyle nasıl savaşabilirdiniz ki? Ustelik en guclu olumsuzlere hukmeden bir duşmanla!
Ben Anita Blake. Yakın zamana dek, St. Louis'de bircok kişiye gore normal bir hayat surdurmeye calışıyordum. Tabii, yasal bir vampir avcısı olarak gorev yapan birinin yaşamı ne kadar normal olabilirse! Ancak hic beklemediğim bir anda gecmişimden bir vampir yeniden hayatıma girdi. Karanlığın Annesi. Aslında herkes onun olduğunu zannediyordu. Fakat Karanlığın Annesi, vampirlerin ilki ve karanlık yaratıcının ta kendisiydi. Ve tahmin edersiniz ki, bir tanrıyı oldurmek hayli zordu.
Karanlığın Annesi, yeni bir bedene kavuşmak istiyordu. Ancak ele gecirmek istediği bedenin zaten bir sahibi vardı. Ben. Ve eğer Karanlığın Annesi bedenimi ele geciremezse oyle korkunc şeyler yapmayı planlıyordu ki, o bedenin bir daha bana bile faydası olmayacaktı.
"Hamilton doğaustu hikÂyelerin en yaratıcı ve heyecan verici yazarlarından biri olmaya devam ediyor."
-Charlaine Harris-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 510
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Artemis Yayınları
Kitap Adı: Kurşun Yazar: Laurell K. Hamilton Cevirmen: Can Besen Yayın Yonetmeni: Ilgın Sonmez Yayınevi: Artemis Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786051424477