“Sayın seyirciler, dunyaca unlu işadamı Robert X. . . yakalandığı amansız hastalıktan dolayı bugun hayata gozlerini yumdu. Ardında devasa bir şirket ve milyar dolarlık bir servet bıraktı. Servetini, tum mal varlığını karısı Elizabeth'e bıraktı.” Murat: Aman Allah'ım! Şu kadının guzelliğine bak, inanılmaz derecede guzel. Acaba facebook'ta arkadaşlık isteği gondersem kabul eder mi? Yine de bir şansımı deneyeyim. Bakarsın şansım iyi gider. Hem kadının kalbini kazanırım. Boylece Amerika’ya gitme hayalimi ve ulaşma imkÂnını bu guzel kadın sayesinde gercekleştirmiş olurum. Akşam paydos olunca ilk işim hemen bir istek gondermek. Hic umidim yok ama olsun yine de şansımı deneyeceğim. Of be paydos oldu! “Arkadaşlar, ben internet kafeye gidiyorum, haberiniz olsun.” Nihayet internet kafeye geldim. “Abi bir masa acar mısın?” Ben şimdi bu guzel kadınla nasıl konuşacağım ki. İngilizce bilmiyorum ama ceviri programı translate sayesinde iletişime gecebilirim. ilk once Google'da bu kadın hakkında araştırma yapayım. Murat: “Merhaba Elizabeth.” Şu an online değil, mesajı boşuna attım. Ama olsun, online olunca mesajı gorur herhalde. Bir hafta gecti daha cevap vermedi. Ben biliyordum zaten benim gibi tanınmamış birine cevap vermez. Bir mesaj daha atayım, bakarsın bu sefer cevap verir. (Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Facebook'ta Belalı Sohbet Yazar: Recep Varol Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13x20 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052960448