Kitapları, bugune kadar bir milyondan fazla kopya satmış, elliden fazla coksatan listesine girmiş ve on iki dile cevrilmiş olan Vi Keeland’dan yeni, seksi ve eğlenceli bir roman geliyor.

Chase Parker’la ilk tanıştığımda verdiğim ilk izlenim pek hoş sayılmazdı. Beraber yemeğe cıktığım adamdan beni kurtarması icin restoranın tuvalet sırasında telefonla arkadaşımı arıyordum. Telefonda dediklerimi duyduğunda benim adi biri olduğumu soyleyip istememiş olmama rağmen tavsiyede bulunmuştu. Ona cenesini kapamasını soyledikten sonra beraber cıktığım adamın yanına geri donmuştum, o da beraber olduğu kadının yanına. Yanımızdan gecerken bana o muhteşem gulumsemelerinden biriyle baktı. Gece boyunca onun oturduğu tarafa kacamak bakışlar atmaktan kendimi alamadım. Birkac kez goz goze geldikten sonra beraber olduğu kadınla birlikte masamıza geldi ve eskiden beri tanışıyormuşuz gibi bir hikÂye uydurup beni icinde bulunduğum durumdan kurtardı. O yemekten sonra Chase’i cok duşundum. Bir ay sonra yeni işime başladığımda kendisinin patronum olacağını bilmiyordum tabii…

“Gulumsemekten yanaklarım ağrıyor. Okurken resmen icim bir hoş oldu. Bu kitap kalbimi eritti.”
-Cheri, Kindle Crack Book Reviews-

“Eğer bu yıl sadece bir kitap okuyacaksanız, o kitap Patron olsun.”
-Diane, Winchester Book Reviews-

“Bu kitaba Âşık oldum. Yalayıp yuttum. Elimden bırakamadım. Seksi ve bağımlılık yapan bir romandan bekleyebileceğiniz her şeyin mukemmel bir karışımıydı! Yuzunuzu kızartacak, bazen kalbinizi kıracak fakat sonra kalbinizi pır pır ettirecek ve ardından kahkaha attıracak… Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu yılın en sevdiğim romanı!”
-Aestar Book Blog-
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Patron Yazar: Vi Keeland Yayıma Hazırlayan: Su Akaydın Cevirmen: Tuba Ozkat Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059585446