1889 yılının haziran ayının bir gecesi aniden kapımız calındı. Karım endişeyle yuzume bakıyordu. Yatağımdan kalkarak birkac dakika bekledim. Karım elindeki orguyu koltuğa bırakarak, “Hastalarından biri olabilir, dışarı cıkmalısın,” dedi. Mırıldanarak, kendisini onayladığımı gosteren işaret yaptım. Zaten gunum cok yorucu gecmişti. Az sonra dış kapının acıldığını duyduk. Kapı onunde telaşlı konuşmalar yapıldığını bulunduğumuz odadan duyabiliyorduk. Sesler kesildikten sonra bulunduğumuz odaya kadar ayak seslerinin yaklaştığını duyduk. Ardından odanın kapısının acıldığını gorduk. Uzerinde koyu renk elbisesiyle, yuzunu gizleyen ve siyah bir tul taşıyan bayan konuğumuz iceri girdi.

Unlu dedektifimiz Sherlock Holmes’un maceraları Tavşan Dudaklı Adam ile devam ediyor.
Ben dÂhi değilim, sadece onyargısız bir şekilde gerceklerin beni goturduğu yere gitmeyi oğrendim.
Sherlock Holmes

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sherlock Holmes Tavşan Dudaklı Adam Yazar: Sir Arthur Conan Doyle Yayınevi: Kumran Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057915542