İlter Ayata, Aynaya Baktım, Suda Yansıdım kitabında, hassas ve kırılgan kalbine inat, dunyanın tum neşesini ve canlılığını yuklenmiş, başına buyruk bir kadının olumle kalım arasındaki ince cizgide yuruyuşunu, kendi yaşam yolculuğunu anlatıyor okurlarına.
Hayata sıkı sıkıya bağlı, ele evuca sığmaz, dirayetli ve cevresini hayat enerjisiyle aydınlatan bir kadının ic dunyası, gorunduğunden ne olcude farklı olabilir? Anılar ne kadar iyileştiricidir? İnsanın ilkgencliğinden bu yana yakasından duşmeyen bir kalp hastalığı, o kişinin geleceğini ne denli golgeleyebilir? Omur denilen, her şeye rağmen yaşamaya değer midir?
Herkesin aklına zaman zaman duşen bu tur sorular, Aynaya Baktım, Suda Yansıdım'da neşe ve canlılık elden bırakılmadan yanıt buluyor.
Her yaşam, incelikli ve olağanustu mucizeleri icinde barındırır. Bir başka mucizeye tanıklık etmek isteyenler icin bu yolculuğa İlter Ayata'la cıkmanın tam vakti...
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 286
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Minval Yayınevi
Kitap Adı: Aynaya Baktım Suda Yansıdım Yazar: İlter Ayata Genel Yayın Yonetmeni: Tansel Mumcu Okuyan: Merve Guney Sayfa Tasarımı: Ozlem Ozkan Yayın Koordinatoru: Atakan Kelleci Editor: Mısra Gokyıldız Kapak Tasarımı: Huseyin Ozkan Yayınevi: Minval Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786055075750