Bir gun en yakın arkadaşınızla yer değiştirirseniz ve her zaman imrendiğiniz hayata sahip olursanız ne yapardınız?
Cocukluklarından beri yakın dost olan Casey ve Rachel'ın hayatlarının daha farklı olması mumkun değildi. Bir dedikodu programının sunucusu işkolik Casey, her gun unlulerle haşır neşir oluyor ve geceleri boş evinin sessizliğine donuyordu. Genc yaşında kazara hamile kalan Rachel ise şimdi gunlerini bebeği ve iki ergen kızıyla baş etmeye calışarak geciyordu, dahası yirmi yıl once Âşık olduğu adamın yerinde de yeller esiyordu.
Yirminci Mezunlar Gunu buluşmasında buyuk bir tartışmanın ardından ikisi de işleri yeniden yoluna koymak icin o tuhaf ickiyi icmekte sakınca gormemişti. Ama yeniden yoluna koymak şoyle dursun, işler iyice karışmak uzereydi.
Ertesi sabah uyandıklarında birbirlerinin bedenlerinde olduklarını keşfetmişlerdi ve kara kara yeni hayatlarına nasıl uyum sağlayacaklarını duşunuyorlardı. Rachel'ın kameralar onundeki yerine alışması, Casey'nin ise bebeğinin altını nasıl değiştireceğini oğrenmesi gerekiyordu. Peki iki kadın, kendilerini ve birbirlerini ne kadar az tanıdıklarını fark edecek miydi?
"Bu kitaba daha ilk cumlesinden bayıldım (tarihe en komik ve en cesur acılış cumlesi olarak gecebilir). Eğlenceli, durust ve cok dokunaklı bir hikÂye; Liz Fenton ve Lisa Steinke kadın edebiyatının cok gercekci ve samimi yazabilen iki yeni kalemi."
-Sarah Jio, Mart Menekşeleri ve Yeşil Deniz Kabuğu kitaplarının New York Times coksatan yazarı-
"Kusursuz Hayatlar, gulmekten yerlere yatıran, kolayca bağ kurulabilen karakterleri, merak uyandıran konusu ve kusursuz olduğunu duşunduğunuz hayatın aslında kendi hayatınız olduğuna dikkat cekmesiyle, aradığım tum ozelliklere sahip."
-Jen Lancaster, New York Times coksatan yazarı-
"Kusursuz Hayatlar, Cılgın Cuma senaryosuna yepyeni bir soluk getirmiş. Liz Fenton'ın ve Lisa Steinke'nin esprili ve samimi diline bayıldım ve cıkış romanlarını resmen yalayıp yuttum."
-Sarah Pekkanen, The Best of Us kitabının yazarı-
"Liz ve Lisa'nın sesleri, rahat pijamalarınızı giyerek arkadaşınızla yaptığınız keyifli bir sohbet gibi sıcacık ve guven verici. Kusursuz Hayatlar'ı okumanızı şiddetle tavsiye ederim!"
-Beth Harbison, Hayatı Butun Kalbinle Sev kitabının New York Times coksatan yazarı-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 368
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Yabancı
Kitap Adı: Kusursuz Hayatlar Yazar: Lisa Steinke , Liz Fenton Cevirmen: Yonca Mete Soy Duzelti: Burcu Karatepe Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786055016968