"Sevgili Silvan, gerek yazarlığının kudretini ve gerek hassasiyetinin buyukluğunu muşahade ederken, bu gelişimini takdirle karşıladım.
Bana gondermek lutfunda bulunduğun ve yeni kaleme aldığın "Kaktusumden Kopardığım Cicekler' isimli yeni eserini de aynı şevkle okudum ve seninle gurur duydum. Bu eserin de diğerleri gibi beğenileceği kanısındayım. Kutluyor, nice başarılara imza atmanı diliyorum."
-M. Siret Atalay / Yargıtay Onursal Daire Başkanı ve Hukuk Muşaviri-
"Sevgili Silvan, hayat yaşandıkca anlaşılır ve anlaşıldıkca yaşanır. Belli ki sen de bu zaman zarfında az şey biriktirmemişsin. Kitabına 'Kaktusumden Kopardığım Cicekler' diye attığın başlık dahi bu eserinden cıkartılacak ongorulerin niteliğini ortaya koymuş. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..."
-Huseyin Poroy / Emekli Vali ve Danıştay Uyesi-
"Sevgili Silvancığım, cok guzel bir calışma olmuş. Guzel gonlune, guzel fikrine, guzel emeğine sağlık. Hayatı bu kadar iyi gozlemleyen bir gonulden dokulebilir boyle guzel sozler ancak. Teşekkur ediyor, başarılar diliyorum."
-Mehmet Refik / Kaya Kultur ve Turizm Bakanlığı İ.T.T.M. Topluluğu Rebap Sanatcısı-
"Duşunenlerin duşuncelerini oğreneceksin ki duşunmeyi oğrenesin. İyi okumalar, kolay gelsin..." -
Erkmen Sağlam / Barış Manco 7'den 77'ye Programı Yapımcısı ve Yonetmeni-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Karina Yayınevi
Kitap Adı: Kaktusumden Kopardığım Cicekler Yazar: Silvan Guneş Yayınevi: Karina Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059352154