Sanatta “bulmak” tehlikedir. “Aramak” ise sanatın cennete giden tek ve biricik yoludur. “Aramak”ların sonunda “Bulmak”lar vardır. Ama “Aramak” sonu olmayan, bitmeyen bir cabadır. “Bulmak” ise bir donukluktur, donmaktır, heykelleşmektir. Turkiye’nin iki genc aydını, şair TurkÂn İldeniz’le yazar Erdal Oz, ulke ’60 İhtilali’ne yol alırken tanışır ve duygusal, coşkulu, aşkla ve edebiyatla dopdolu bir ilişki yaşarlar. Bu kitapta, Erdal Oz’den TurkÂn İldeniz’e gonderilmiş mektupları okuyacaksınız. Donemin onemli dergi ve gazetelerinde eleştiriler kaleme alan Erdal Oz, yalnızca coşku dolu sevgi satırları koymamış bu mektuplara, edebî değerlendirmeler de gondermiş şair sevgilisine. Yaşamayı Nasıl Ozledim Bilsen! edebiyat okurları icin tam bir hazine... Denizleri, suları gor duşlerinde. Biz dağlara gidiyoruz YABAN’la. YALNIZLIĞIMIZIN dağlarında at koşturacağız. Uyu sen.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Yaşamayı Nasıl Ozledim Bilsen! Yazar: Erdal Oz Yayınevi: Can Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13x19 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789750733635