Ben Savannah Miller. Tutsaktım, kurtarıldım… Kurtuldum… Hayatın bana gosterebileceği tum kotulukleri yaşadım. Babamın, kardeşim dediğim en yakın arkadaşımın ihanetiyle yuzleştim. Kacırıldım, tacize uğradım, nefes bile alınamayacak yerlerde tek başıma yaşadım; delirmemek icin hayata tutunmam gerektiğini oğrendim. Bebeğimi kaybettim. Arkadaşım gozumun onunde olduruldu. Ve ben mucadele etmeyi sectim, kaybetmeyi değil. Ben hayata tutundum, aşka tutundum ve doğmamış bebeğime inandım. Şimdi tum yaralarımı sarma zamanı... Kolay olmayacağını bile bile direndim. Aşkıma guvendim, onun sıcaklığı beni ayakta tutmaya yetti ve en onemlisi kendime guvendim. Yeni bir hayat icin yeni yerler sectim, gecmişimi unutmak icin kactım tum sevdiklerimden. Ailemi kaybettiğimi sanıyordum; oysa gercek ailemin kactığım insanlar olduğunu anlamam cok da zor olmadı. Gecmişimi kabul ettim, dostlarıma, aşkıma ve bebeğime sarıldım. Ben Savannah Miller; onarıldım. “Bana normal bir an yaşattığın icin teşekkurler. Seni seviyorum.” (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Onarılmış - Kırılmış Serisi 3 Yazar: J. L. Drake Cevirmen: Eda Akpınar Yayınevi: Aspendos Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059641180