Artık adımı sorma her an değişiyor Peşimden gelme ben de kayboldum EsrÂr-ı Aşk kitabı yaşadığımız evrende her an varoluşun merkezi olan kalbe din, dil, ırk icermeyen mucizevi ve gizemli bir aşk yolculuğudur. Bir gece yarısı Konstantiniyye'nin sisli sokaklarında materyal Âlemin girdaplarındaki cıkmazlarda dolaşan Savcı sıradan bir selamlaşma ile birden kendini ruyada ruyete, ruyette aşk ruletine giren adamlarla kozmik gayb Âleminin en uc noktasında bulmuştur... Simurg ve yedi kuşun kırk mektubu, kırk elde, kırk lisanda, tercume edilip Savcı’ya verilmiş. Savcı da EsrÂr-ı Aşk kitabını yazmıştır. KÂtiplerin kalemlerindeki cızırtılarının ucuşmaları kozmik perdeyi dalgalandırıp Himalayos'un Lhotse zirvesinde Kırklar meclisinde Suleyman'ın durulmuş tozlu aşk defterine onay gelip Konstantiniyye'nin semÂlarından EsrÂr-ı Aşk kitabının sayfalarına dokulmuştur. Suleyman'dan Belkıs'a bir mektup gelmiş bir yuzu kuş lehcesindeymiş. Bunu Hudhud değil sadece Anka tercume edebilirmiş. EsrÂr-ı Aşk... Konstantiniyye Tımarhanesi... Savcı 7. Beyit... (Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı:248
Ebat: 14x21
İlk Baskı Yılı: 2017
Hamur Tipi: 2.Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım

Kitap Adı: Esrar-ı Aşk Yazar: Ali Toker Yayınevi: Buhara Yayıncılık Dil: Turkce Barkod: 9786054530427