Onu kaybettim. Hayır, onu kaybetmedim. Onu bir kenara attım. O benim en yakın arkadaşımdı. Ona asla Âşık olmamalıydım. Dikkatsizdim. Onun da kalbi kırıktı. Her şeyi doğru yaptığımı sanıyordum. Fakat işte o burada, ona yıllar once neden Âşık olduğumu hatırlatırcasına karşımda duruyordu ve şimdi benimle calışmak zorundaydı. Ve bu defa onu kaybetmemek icin elimden geleni yapacaktım. “2015’in EN İYİ’lerinden birisi!” -The Rockstars of Romance- “KÂğıttan Kalpler sorgusuz sualsiz kalbimize taht kurdu, en sevdiğimiz ikinci şans hikÂyelerinden birisi” -Totally Booked Blog- “Kocaman bir 5 yıldız!” -NO BS Book Reviews- “İcinizi ısıtacak bir aşkta ikinci şans hikÂyesi; hem seksi, hem tatlı hem de duygusal!” -Leylah Attar, NYT Coksatan Yazarı- (Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı:336
Ebat: 12,5x21
İlk Baskı Yılı:2017
Hamur Tipi:2. Hamur
Baskı Sayısı:1. Basım
Orjinal Adı: Paper Hearts

Kitap Adı: Kağıttan Kalpler Yazar: Claire Contreras Redaksiyon: Merve Suzer Yayına Hazırlayan: Tuğce Nida Sevin Cevirmen: Halime Yazıcı Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı Dil: Turkce Barkod: 9786059585323