Bağdat’a imdÂt edecek er yok mudur? Ve sende asker yok mudur ki bizden yardım istiyorsun? Ben duşmanı mat edecek gucte bir vezirim derdin, şimdi duşmana karşı at oynatacak yerin yok mudur? Gerci laf yarıştırmada sana ayak uyduracak, seninle eş değerde kimse olmadığını biliyoruz ancak Âdil varlık padişah ya da Allah yok mu sanıyorsun? Mertlik iddiasındasın, oyle ise bu kadınlar gibi korkaklık nicin? Hadi sen korkmuyorsun, yanında cesur kimseler yok mu? Rafiziler Bağdat’ı aldılar. Karşı koymaktan cekindin. Mahşer gunu Allah’ın, peygamberin sana duşman olacağından korkmuyor musun? İmÂm-ı Azam Ebû Hanife’nin turbesinin olduğu Bağdat şehrini, senin ihmalinle yakıp yıktılar. Acaba sende din, peygamber gayreti yok mu? Yuce Allah kuluna haberi yokken saltanat ihsan eder. Onun Bağdat’ı yine ihsan edeceğine inanmıyor musun? Ruşvet yuzunden İslam askerini perişan eyledin, bu haberi asılsız mı, yoksa işitilmez mi sandın ? Allah sayesinde duşmanlardan intikam almayı başaracak, bize eskiden beri sadık bir vezir yok mudur? Şimdi ahlakı Hz. Ali’ye benzer bir veziri baş komutan olarak atadım. Hızır ve peygamber, yardımcı ve klavuz olmaz mı sanıyorsun? (Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı: 296
Ebat: 13x21
İlk Baskı Yılı: 2017
Hamur Tipi: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Kitap Adı: Korku Kılıcı Yazar: Suleyman Yucel Yayınevi: Gece Kitaplığı Dil: Turkce Barkod: 9786051805917