Natasha: Ben bilime ve gerceklere inanan bir kızım. Kadere, alın yazısına, hele asla gercekleşmeyecek hayallere inanan biri değilim. Kalabalık bir New York sokağında tatlı bir cocukla tanışıp ona Âşık olacak bir kız hic değilim. Ailemin Jamaika’ya sınır dışı edilmesine on iki saat kalmışken hem de. Ona Âşık olmak hic de bana gore değil. Daniel: Ben her zaman iyi oğul, iyi oğrenci oldum. Ailemin beklentilerini karşılamaya calıştım. Asla bir şair ya da hayalci olamadım. Ama onu gorduğumde tum bunları unuttum. Natasha beni kaderin olağanustu planları olduğuna inandırıyor, ikimiz icin de. Evren: Yaşadığımız her şey bizi tam da bu ana getirdi. Onumuzde milyonlarca gelecek var. Acaba hangisi gercekleşecek? 2016 National Book Odulu Finalisti New York Times, Yılın En Goze Carpan Kitabı BuzzFeed, Yılın En İyi Genclik Kitabı POPSUGAR, Yılın En İyi Kitabı Publishers Weekly, Yılın En İyi Kitabı Kirkus Reviews, Yılın En İyi Kitabı New York Public Library, En İyi Genclik Kitabı Amazon, Yılın En İyi Kitabı “Aşk, şans ve ozgur iradeye gomuleceğiniz bir hikÂye.” -The New York Times- “Hareketli ve merak uyandırıcı.” -Publishers Weekly- “O kadar guzel kurgulanmış ki.” -People Magazine- “Heyecan verici ve nefes kesici.” -Booklist- “Bu kitap hakkında duyduklarınızdan bile daha iyi.” -Jeff Zentner- “2016’da en favori kitaplarımdan biri.” -Sabaa Tahir- “Kocaman bir aşk hikÂyesi.” -Adam Silvera- (Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı: 392
Ebat: 13,5x21
İlk Baskı Yılı: 2017
Hamur Tipi: 2. Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım

Kitap Adı: Guneş de Bir Yıldızdır Yazar: Nicola Yoon Ceviri: Gozde Damla Yelesev Yayınevi: Pena Yayınları Dil: Turkce Barkod: 9786059441124