M. Ucan'ın oykuleri Van'dan, Erciş'ten, bir gol kenarından, bir gol icinden, takla atan guvercinlerden, Azrail'den, askeriyeden, hazinelerden, kardan, buzdan, kurtuluş gunlerinden gecip, uzun bir yoldan geliyor okura doğru.
Kucuk şehirlerin "kucuk" insanlarını, kucuk dertlerini, tutunamamalarını anlatıyor kelimelere tutunarak. Hayal edenleri, kufredenleri, "normal" kabul edilene karşı cıkanları goreceksiniz oykulerinde. Belki de tam tanımlama olarak yerin altında olmayan, yeraltını gosterecek size.
M. Ucan ucuncu kitabında "Bense Olumden Korkmayacak Kadar Yalnızdım" derken, kalabalığın icindeki bireyi, yaşamın temeldeki yalnızlığını hatırlatıyor. Yalnızlık ve caresizliğin metropollerin tekelinde olduğu algısından uzaklaşmamızı sağlıyor yazdıklarıyla "Normal" saymadığımız her şeyin bıraktığı gibi, oyku kahramanları da hafızanızda rahatsız edici bir tat bırakacak.
-Ayşe Akaltun-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 96
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Nota Bene Yayınları
Kitap Adı: Bense Olumden Korkmayacak Kadar Yalnızdım Yazar: M.Ucan Kapak Tasarımı: Erkal Tulek Yayınevi: Nota Bene Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059679725