Kitaplarımı gondermeni isteyip istemediğimi soruyorsun. Canım benim! Allah aşkına boş ver; uzak kalsınlar benden biraz. Canım hicbir şekilde yonlendirilmek, iteklenmek ve şevke getirilmek istemiyor. Buradaki atmosfer kalbimin kabarıp kopurmesine fazlasıyla yetiyor. İhtiyacım olan tek şey olumsuz ninniler ki onları da Homer'imde fazlasıyla buluyorum. Genc Werther'in Acıları'ndan Genc Werther'in Acıları 1774 yılında yayımlandığında Goethe, kahramanının kendi olduğu bir aşk hikayesini romanlaştırmış olmuyordu sadece, yaşadığı zamanın sıkışmış duygularını, duşuncelerini de aşıyordu. Gerci umutsuz bir aşka tutulup intiharı duşunen kendisiydi ve bu yuzden kendini kurtarmak icin yarattığı roman kahramanı Werther'i intihar ettirip kendisini duştuğu melankolik acmazdan kurtarıyordu. (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Genc Werther'in Acıları Yazar: Johann Wolfgang Von Goethe Sonsoz: Celal Fedai Yayınevi: İnsan Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 9x15 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Cep Boy Barkod: 9789755748221