‘Sevgili Yağız,
Bu mektubu sana yazmak istemezdim. Oncelikle beni ne olur affet desem de affetmeyeceğini, senin bu tip zarflara karşı zaafın olduğunu ve acamadığını da biliyorum. Ama maalesef boyle olması gerekiyordu…
Yoruldum, soluksuz kaldım. Cunkulerin anlamını yitirdiği ne varsa, nedenlerin en karanlık dunyasında sacma sapan bir anlam karmaşasında... Cok zor bunu soylemek… Bu verilmesi cok zor bir ayrılık haberi... Ayrılıyorum. Nefret denizinden gecmemek şartıyla iki bilet aldım,limanları ayırıyorum seninle. Sen başka bir limanda, yine benden habersiz yaşarsın ama ben sensiz, senin varlığını bildiğim halde zor yaşarım. Dayanamıyorum artık. Bu duyarsızlığını kaldıramıyorum. Ayrılıyoruz. Beyhude bir cabada olsa benimkisi, bir şekilde kopmalıyım senden.
Duşunuyorumda; aynı gemideydik ve hic karşılaşmadık. Beni bulabilirdin. Sana seslendim, beni duyabilirdin. Cok şarkı bestelendi uğruna ve sen mırıldandın hepsini sana yazıldığını bilmeden ve derbeder bir şekilde olduğumun farkına varmadan hoşlandın bu şarkılardan. Bu şarkıların yazarı bendim. Bu şarkıların ağlayanı bendim ve duymayanı sen. Sen duysan da duymasan da bu şarkıların acısında kavruldum. Savurgan ve incitmeyen bir kufur tutturdum kendimce… Sen gormedin seni ne kadar sevdiğimi…’
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Begonvilleri Beraber Oldurduk Sevgilim Yazar: Sefa Alkaya Yayınevi: Eyobi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786056710902