Adam, karşısındakilerin niyetlerini anlamıştı; daha fazla yalvarmadı. Kızı arkasında olduğu halde geriye, kenara kadar ilerledi. Bir adım daha atsa kızıyla beraber aşağıdaki beton zemine cakılacaklardı. Kısa boylu adam, şimdi tam odanın ortasına gelmişti. Bir yandan pantolonunun uzerine sarkan gobeğini kaşıyor, diğer eliyle de kemeri şaklatarak babasının arkasına saklanan kıza iştahla bakıyordu...
Adam, kızına sımsıkı sarılmıştı. Kız, korkudan titriyor, ağlıyordu, "Baba, baba!" diye haykırıyor, başka bir şey cıkamıyordu ağzından. Adam, kızını bırakmıyor, asker ise hala yaklaşıyordu. Uzerlerine doğru tam hamle yapacaktı ki kızın babası kollarını gevşetti. Kızının alnına bir opucuk kondururken, "Beni affet kızım!" diyebildi ancak.
Kirli el, kızına dokunmaya fırsat bulamadan sert bir hareketle ciğerparesini aşağı itti! Kızının duşerken attığı cığlığı duymamak icin mi, yoksa duştuğunu gormemek icin mi, bunu o da bilmiyordu, kulaklarını elleriyle kapatıp yere kapaklandı. O an bildiği tek şey gozyaşlarıyla yanaklarının ıslandığıydı...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bekle Beni Yazar: Ali Şanverdi Kapak Tasarımı: Onder Cukurluoz Yayınevi: Karınca Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786055828776