Unutmak, zayıf insanların cıkış yoludur; benim de hayat tarzıma aykırıdır. Aşk denilen duyguyu, sadece mutluluk olarak goren, aynı zamanda bu duyguyu yarım kalmışlığı ile yaşıyorsa hep eksiktir zaten…
İnsan, yarım kalmışlığının peşine duşup sevgiliye gitmek ister; ne saat, ne gece, ne de kilometreler umurundadır…
İnsan hep yalnızdır aslında… Bazen insana yalnızlık bile yetmez; beraberinde boğulursun! Ama olemezsin…
Kaldı ki huzunde ayrılık da zaten aşka dÂhildir… Hepsinde yanar Âşıksa insan…
Ne kısa cumleler kurabilir, ne de uzun cumleler kurabilir… Derin bir suskunluğa burunur. Cunku sustuğu kadar her şeye anlamlar yukler…
Yalnızlığı kaşıklanmış yureğim bir sensizliği anlamadı… Zaten anlaşılan ne varsa sen yoksan hic bir anlamı da yoktu…
Unuttum her şeyi… Bir adın kaldı dudaklarımda… Gerisini boş verdim.
Seni her adımda sevdim! Seni her dudaklarımdan duşuşunde daha cok ozledim! İcimdeki her fırtınada sadece adın vurdu gonul kıyıma! Şimdi sen hangi iklimlerde yureğini savurdun da ruzgÂrımdan bir-habersin?
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 128
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Sisyphos Yayınları
Kitap Adı: Korduğum Aşk Yazar: Tufan Yıldırım Sayfa Tasarımı: Merve Kıyıcı Kapak Tasarımı: Merve Kıyıcı Yayınevi: Sisyphos Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786056674082