Şehir soğuk, şehir karanlık ve şehir ayrılığa gebe… İcimdeki acı oyle buyudu ki, yaydan cıkan ok gibi! Parcalandı once, sonra dağılıp saplandı vucudumun her yerine! Gozlerimde fer kalmamış, cesede donmuştum. İşte şimdi gonlum huznun bAŞKentiydi! Gozlerimin altındaki koyu siyahlık, vucuduma vuran soğukluk, Karaca Ahmet Mezarlığı kadar! Varlığım, heyecanlarım, kimliğim, her şeyim onda kaldı. Bana benden eser kalmadı! O olmayınca kendime bakasım bile kalmadı! Ruhum bedenimden tek celse de ayrıldı ve ben yoktum yokluğunda… Kalamadım kendime… Sizde de oluyor mu boyle? Birinden ayrılınca veya canınızı bir şey yakınca? Kimseyi goremeyecek kadar yalnız hissettiniz mi kendinizi? Gece ağır geliyor mu bedeninize? O saatler ozlem iyice arsızlaşıp icinizi yakıyor mu? Eliniz telefona defalarca gittiği halde "aramamalıyım" diyerek O'ndan bekliyor musunuz? Mesela Olum… Hic ozluyor musunuz boylesi sıtmalarınızda? Ya da; "Amaaaann boşver" deyip hemen uykuya mı dalıyorsunuz? Yok yok… Olmuyor, siz de tıpkı benim gibi, acı veren hicbir şeyi kenara bırakamıyorsunuz değil mi?
Sahi? Siz de kalbinizle imtihan edildiniz mi?
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Sisyphos Yayınları
Kitap Adı: Başka Cinayet Yazar: Havvanur Kepir Munzevi Sayfa Tasarımı: Merve Kıyıcı Kapak Tasarımı: Ahmet Şık Yayınevi: Sisyphos Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786056674013