Otobus seyir halindeyken kapıya yanaştı. Kapı acılır acılmaz kendine yaklaşan bir ateşten kacar gibi koşar adımlarla universite kapısından iceri girdi. Yakın rakiplerini kendine yaklaştırmadan aradaki farkı acmaya calışan bir atlet gibi aramızdaki farkı acmıştı. İki metrelik farkı arabadan inince elli metrelik farka cıkarmıştı. Bir kız icin iddialı bir farktı bu. Her gecen gun rekorunu geliştiriyordu. Rekorunu gun gectikce geliştirirken aynı yolda yuruyen kini ve nefreti de onunla buyuyup gelişiyordu. Fırsatcı ve tehlikeli olmama kanaat getirecek kendince sebepler uretmesine rağmen hicbir zaman beni dinlememişti. Surekli kendimi suclu hissetmeme neden olacak bir caba icerisine giriyordu. Hazırlıksız yakalayan ofke dolu bakışlarıyla beni taciz etmesi, olduğundan farklı davranarak sinir edici hareketlere burunmesi iletişim kurmamızı zora sokuyordu ve bizi birbirimizden tumuyle uzaklaştırıyordu.

Mizahi unsurların, toplumsal gercekliklerin, gerilimi yuksek olayların bir arada harmanlandığı; elinizden bırakmak istemeyeceğiniz akıcı ve sarsıcı bir oyku...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 518

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları
Kitap Adı: Bana Eylulumu Geri Verir Misin Yazar: Mehmet Yatci Yayınevi: İkinci Adam Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053061052