Benim adım Angelica. Stockholm acıklarındaki Gotland Adası’nın sevimli bir şehrinde kucuk bir kuafor salonu işletiyorum. Beni bir ilişki kocu, bir dinleyici ya da terapist olarak duşunebilirsiniz. Bir ara kartvizitime “Kuafor ve Sezgisel Terapist” yazmayı duşunduysem de, sonradan insanların sezgilerime gore onları değerlendirdiğimi zannedeceklerinden korkup vazgectim. Kuzey mitolojisi hakkında bilgi sahibiyseniz ve FALCININ KEHANETİ’ni okuduysanız Norn’ları duymuşsunuzdur. Urd, Verdandi ve Skuld, hayatın birbirine sarılı iplerini acan uc kader tanrıcasıdır ve sırasıyla gecmiş, şimdi ve gelecek anlamına gelirler. Tanrıcalar iplerden hangilerini ortak bir kaderde oreceklerine, hangilerinin karanlıkta ilerleyen gemiler gibi uzaktan karşılaşmalarını sağlamaya calışacaklarına birlikte karar verirler. İşte, iki kız kardeşimle birlikte benim yaptığım da budur. Biz muşterilerimizin sadece saclarıyla uğraşmıyoruz, hayatlarının butunuyle ilgileniyoruz. Onlara iyi bir sac kesiminden daha fazlasını sunuyor, iyi bir karşılaşma armağan ediyoruz. Cunku benlik başkalarıyla tanıştıkca ortaya cıkar ve oluşur, bunu biliyoruz. Koltuğa oturduğunuzda ilk sorum daima “Sizin icin ne yapabilirim?” olur. Ve bununla sadece saclarınızı kastetmem. Yani “Hayatınızla ilgili ne yapabilirim?” demek isterim. İhtiyacınızı anlayıncaya kadar sizi dinlerim. Cunku tum cevapları aslında icinizde taşıdığınızı bilirim. Misyonum yazgılara rehberlik etmektir. Aşk Salonu muşterileri tam bir ağız sıkılığına guvenebilirler cunku buradan hic sır cıkmaz.
Anna Jansson İsvec’te Gotland Adası’nda yaşıyor. Ulkesinde en cok okunan polisiye roman yazarlarından biri olan Jansson aynı zamanda cocuklar icin cok sayıda deneme ve kitap yayımlamıştır.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Aşk Salonu'nun Kader Tanrıcası Yazar: Anna Jansson Cevirmen: Karen Alguadiş Celikoğlu Yayınevi: Beyaz Baykuş Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053114826