Bu Defter tam bir baş belası!
Grace ve dort en iyi arkadaşı Jenny, Rachel, Adie ve Una gercek birer cadı olmayı cok isterler ama bu konuda pek de başarılı oldukları soylenemez. Bunun en buyuk kanıtı da işe yaramaz buyulerle dolu defterleri.
Ancak, turlu başarısız denemelerinden sonra, bir gece sihirli guclerle karşılaşırlar ve deftere yazdıkları her buyu korkutucu bir şekilde gercekleşmeye başlar!
Kızlar, buyulerin birer birer gercek olması karşısında caresiz kalırlar. Daha da kotusu, canlanan her buyu, onları listenin sonundaki en korkunc buyuye doğru bir adım daha yaklaştırmaktadır.
Grace ve arkadaşları, beceriksizce bulaştıkları bu belalı defteri durdurabilecekler mi? Yoksa sihirli guclere engel olamayıp buyuk bir felakete mi neden olacaklar?
- Waverton Good Read “En İyi İlk Roman” -
“Kotu Ruhlar Defteri bana genclik yıllarımın o baş dondurucu zamanlarını hatırlattı! Benden beş yıldız!”
- Marian Keyes, Senden Başka Yok’un yazarı -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Editoru:Gamze Tuncel Demir
Kapak Tasarım: Filiz Odabaş
Kitap Adı: Kotu Ruhlar Defteri Yazar: Erika Mcgann Cevirmen: İlke Afacan Yayınevi: Martı Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12 x 19 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 2. Basım Barkod: 9786051867793