Fark Etmiyoruz, Bizlere Hayat Diye Giydirilmiş Zırhın, Aslında Bizim Kefenimiz Olduğunu, Hic Fark Etmiyoruz. Bir Kac İşğuzarın Cizdiği Sınırlarla, Ufkumuzu , Duşuncelerimizi Ve En Kotusu Hayallerimizi Sınırlıyoruz. Bu Hayat Bizimse Ki Oyle. Oyleyse Nicin Başkalarının Cizdiği Hudutlarda, Yaşayamıyacağımızı Fark Etmiyoruz ? Devriyeleri Hudut Boylarımızı Tutmakta, Namus ,Ahlak ,Erkeklik Diye, Ustunluğunun Ussunu Kurmakta. Oysaki Bizler Eşit Ordulara, Yaşam Haklarına Sahibiz, Ama Fark Etmiyoruz. Farkına Varın İstiyorum, Ciceklerden Guzel Guluşunuzun. Dunya Kurulduğundan Beri, Havva Anamızdan Oturu Sure Gelen OZUNUZUN, Farkına Varın İstiyorum. Evinde Dayak Yiyen, Baba Evinde Ve Toplumda Otekileştirilen, Sokakta, Dolmuşda Katledilen, Erkek Ustunluğu Zırvalıklarıyla Yitirilen, Susan, Sinen, İhanet Goren ama İHANET ETMEYEN, Her KADIN Benim. Haksızlıklıklarını Dert Ederim, Ana Benim, Bacı Benim, Kadın Benim, Fark Edin. (Ozgecanın Anısına)
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 117

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Gece Kitaplığı
Kitap Adı: Uc Nokta... Yazar: Kadir Berat Yayınevi: Gece Kitaplığı İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786051803920