Olanlara anlam veremezken, nefes nefese kalan Buğra'nın sesini duymuştuk.
"Koşun, peşimizde!"
"Kim?"
"Ne?"
"Adam!"
Nesrin’lerin yakınındaki ağaca hızlı bir ok saplanmasıyla, eş zamanlı yerlerinden fırlamışlardı. "Koşun!" Cevap vermemize fırsat sunmadan tekrar surukleyerek koşmaya başlamıştı Buğra. Ormanın derinliklerine inerken koluna iyice yapışmış, hızına ayak uydurmaya calışıyordum fakat Buğra uzun boy avantajını kullanarak cok daha hızlı koşuyordu. Etrafta kimin olduğuna dahi bakamıyorduk. Gruptan herhangi birinin arkada kalmamasını umuyordum. Ciğerlerim oksijen yetersizliği ile yanıp kavrulurken, yerde bulmuştum kendimi. Taşların ellerimi ve dizlerimi parcalamasına aldırış etmeden hızla kalkarak koşmaya devam etmiştim.
Dokuz kişilik bir arkadaş grubu rutinleşen hayatlarına renk katmak amacıyla kamp yapmaya karar verirler. Her şey yolunda ilerlerken aksilikler, gariplikler, gerilim dolu dakikalar peşlerini bırakmaz. Bu acımasız mucadelede sadece hayatları icin mucadele etmeyip arkadaşlık ilişkilerini de korumaya calışacaklardır.
Hayatta kalma mucadelesinde ufak bir uyarı; En yakınındakine bile guvenme!
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kamp Yazar: Gokce Akova Yayınevi: Cadı Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056809071