19.06.1995 Şırnak , Cakırsoğut Mevkii;
Son iki aydır, Şırnak dağlarında ulkemizin bekası icin canla başla operasyonları devam ettiriyoruz. Tezkereme iki ay kadar bir sure kalmış olmasına rağmen gidebileceğimi hissetmiyorum. Her an kor bir kurşunun ya da roket atarın hedefine maruz kalabilirim, mertce savaşmayan hain bir topluluk var karşımızda ; ne zaman nereden cıkacakları belli olmayan hainler.Bugun Namaz Dağı mevkii civarında operasyonu surduruyoruz.Sarp kayalıkların uzerinden cicekli bir bahcede yuruyor gibi ilerliyoruz vatan aşkı ile , duyduğum calı cırpı sesi haricinde bolge sessiz gorunuyor.Birlik olarak yorgunuz , fakat kimseden tek bir şikayet yok. Daha yirmili yaşlarımızda metanetle bayrağımıza sahip cıkmak icin ilerlediğimiz bu dağın eteklerinde silap sesiyle uyanıyoruz.
Pusuya yatmış bekleyen duşmana karşılık vererek catışmaya başlıyoruz.Cetin gecen sıcak catışmada roket atarla gelen şehadetimi , karşımda gulumseyen şehitleri gorduğumde anlayabiliyorum.Bizimle birlikte her catışmaya gelen aziz şehitlerimizin arasına katılarak huzura kavuşuyorum.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Şehidimin Sesi Yazar: Gul Ozturk Yayınevi: Mana Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056889769