Her Saltanatın Bir Sonu Vardır…
“Karanlık zamanlar karanlık secimleri gerektirir. Beni secin.”
Kral Jorg Ancrath artık yirmi yaşında ve yedi ulkenin kralıdır. Babasından intikam alma amacına henuz ulaşamamıştır ve ona musallat olan kÂbuslar gittikce kotuleşmektedir. Ancak yolu ne kadar zorlu olursa olsun yukarı tırmanmak icin her adımı atmaya niyetlidir.
Jorg imparator olmak istemektedir fakat bu unvan kılıcla değil oyla kazanılmaktadır. Yuz yıldan uzun suredir hic kimse oyların coğunu kazanamamış, Parcalanmış İmparatorluk lidersiz kalmıştır. Jorg bu durumu değiştirmeyi planlamaktadır. Dunyanın kayıp teknolojisini ele geciren Jorg, bunu kullanmakta tereddut etmeyecektir.
Lakin karşısında daha once eşi benzeri gorulmemiş bir duşman bulur. İsmi bile yurekleri titreten, Jorg’dan bile daha fazla nefret edilen biri: Olu Kral.
Parcalanmış İmparatorluk serisinin son romanında herkesin hukumdarı olacak cocuk sonunda gercek rakibiyle karşı karşıya…
“Elinizdeki diğer kitapları bırakın ve hemen Parcalanmış İmparatorluk serisini okumaya başlayın. Dikenlikler İmparatoru canlı bir anlatım ve muhteşem mecazlarla yazılmış. Her bir cumle dikkatle şekillendirilmiş, tam bir sanat eseri.”
- Peter V. Brett -
“Parcalanmış İmparatorluk, muhteşem bir şekilde yazılmış bir seri. Her cumleyi okumak cok zevkli. Modern fantastik şairi veya kelime ustası gibi tanımlamalar aklıma geliyor ama okuyup gormeniz daha yerinde olur. Zekice bir uclemenin kusursuz sonu. Muhteşem bir beyinden tahmin edilemez, acımasız ve şairane bir eser.”
- Fantasy Book Review -
“Sadece duygusal ve tatmin edici değil aynı zamanda zekice ve beklenmedik bir son. Mark Lawrence’ın etkileyici romanı ilk sayfasından sonuna dek nefesinizi kesecek.”
- Starburst Magazine -
“Lawrence efsanevi, kıyamet sonrası destanını başladığı gibi bitiriyor: kanlar icinde ve zarifce. Gecmişe dair ipuclarını icinizi urpertecek diyaloglarla verirken sizi kÂbuslarınızda bile gormek istemeyeceğiniz karakterlerle tanıştırıyor. Burada kahramanlar karanlık ve kotucul şeytanlar hepsinden de karanlık. En iyiler arasında yerini alacak bir kitap. Bravo!”
- RT Book Reviews -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Dikenlikler İmparatoru-Parcalanmış İmparatorluk Serisi 3 Yazar: Mark Lawrence Yayınevi: Pegasus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Orijinal Adı: Emperor of Thorns Barkod: 9786052996539