Buğra Araz Toralı, yirmi sekiz senelik hayatında kafasına koyduğu tum hedeflere başarıyla ulaşmıştır. Tadamadığı tek bir duygu vardır. Tum kalbiyle inanmasına rağmen aşkı bulamayan genc adamın ofkesi icinde giderek katlanmaktadır. Derken gozleri, bir cift cennet yeşiline bulanmış gozu gorur ve o yeşillerin kendisini diri diri oldureceğinden habersiz, kalbini o guzelin avuclarına teslim eder.
Berfu, sırlarla dolu hayatında caresizce suruklenirken kader onun karşısına genc bir adam cıkarmaya karar verir. Kendine yasakladığı duygulara rağmen o adam tutunacağı tek umudu olur ve Berfu, kendine son kez kucuk bir şans vermek ister.

İki kalp acemice birbirinin golgesinde soluklanırken kader bu ikiliyle aynı fikirde değildir. Onlara acımasız ve ayrılık kokan bir gelecek hazırlamaya koyulur.
"Gokyuzunde milyonlarca kar tanesi ucuşabilir fakat bir kar tanesi sadece bana ait. Sen. Sen benim kucuk kar tanemsin..."
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kar Tanesi Yazar: Dilara Buyuk Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052006603