Pelin henuz 7 yaşında iken işaretlenen secilmişler arasına dÂhil edilmişti. Ancak secilmişlerin coğu şu an hayatta değildi ve sayıları da azalmıştı. Pelin bu gune kadar kendi dahi bilmiyordu secilmiş olduğunu. Ta ki İbrahim Bey’den gelen ve onu cağıran gizemli mektup eline gecinceye kadar… Bay X ve yardımcıları bilinmeyen guclerini harekete gecirmişti. Bir kısım iyilerin bu karanlık guce karşı koyması gerekiyordu, ancak bu sıradan insanların işi değildi. Yapılabilecek tek şey işaretlenmiş secilmişleri bir araya getirip, duşmana karşı guclerini birleştirmek idi. Elbette bu gorev İbrahim Bey’e ve ekibine duşuyordu…Pelin’in yerustu, yeraltı ile farklı yer ve zaman boyutlarında yaşadığı olağanustu maceralarında ona bazen Ahmet bazense Pusula gizemli gucleriyle yardım edecekler ve onu tehlikelerden korumaya calışacaklardı. Farklı diyarlardan gelen Yul Alkamas ve Pasrov da yol arkadaşı olarak Pelin’e yardım edeceklerdi. Pelin’in bu macerasında Lord Wotan, Babayka ve Cadı Morfus’la karşılaşmaya hazır mısınız?...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Buzdağı-Pusula 2 Yazar: Suzan Ece Yayınevi: Zengin Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052315460