"İlişkilerimin hepsi siyah suet ayakkabı gibi, sadece yepyeniyken guzeller"

Ya bu "O"ysa diye duşunmuş her yeni gelen icin. Kimsenin "O" olmadığını da hissetmiş... Her guzel şeyin bitmesi icin elinden geleni yapıyor zannederken herkes, aslında o bitmesin diye cabalamış, kimse fark etmemiş... Guzel gunlerin geleceğinden adı gibi eminmiş; kaderindeki matematiği cozmuş aslında ama yine de kotu gunler hic gecmeyecek gibi gelmiş. Yarım kalmaktan, yalnız kalmaktan korkmuş.

Tamamlanamayacağını, belki de hicbir zaman tam anlamıyla sevilemeyeceğini duşunmuş; hic caktırmamış. Hicbir zaman mutsuz olduğunu anlatmamış. Sadece kendine, bize itiraf etmiş. Şimdi de gidiyormuş.

Renda artık "bana musaade" diyor. Diyor ama Renda bu; tabii ki gitmeden yine ortalığı birbirine katmayı ihmal etmiyor. Kimdi ona yanlış yapan? BİTTİN SEN!

Hayatında karşılaşabileceğin en acımasız grup, yaralı bir kız grubudur. "Kızlar benim bunun intikamını almam lazım. Burada, boylece bırakamam. Beynim durdu, yardımınızı istiyorum." Hem cok şanslı hem cok şanssız, ne cok sevilen ne hic sevilmeyen, bir yandan en saf, diğer yandan en sinsi, ne olursa olsun, her macerasında biraz kendinden izler bulduğun, cok gulup cok da kızdığın Renda, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor da, bu arada kim Renda ile olan hikayesine son veriyor? Kim bu intikamın hedefindeki şanslı kişi?

Arkasından Keşke Ben Uyurken Gitseydin diyen Bertan mı, arkasından Sen Yokken Yine Yanlış Yaptım dediği Selim mi, yoksa Ben Hic Giden Olmadım dediği yeni birisi mi?

Biliyorsun, cunku Renda sensin!
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
Kitap Adı: Ben Hic Giden Olmadım Yazar: French Oje Sayfa Tasarımı: Demet Dalkıran Yayın Koordinatoru: Ayşegul Atac Editor: Meltem Turkeri Kapak Tasarımı: Ebru Demetgul Yayın Yonetmeni: Cem Mumcu Yayınevi: Okuyan Us Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786055134815