İnsanlık yıllarca sanat; sanat icin midir yoksa halk icin midir diye tartışırken, siz bu kitabı okuduğunuzda, belki de sanatın, bizzat sanatcının kendisi icin olduğunu hissedeceksiniz. Genc yaşlarda muzik ile başlayan sanat hayatının, İstanbul oğrenciliğinde zirveye cıkıp, gece kulupleri, konserler, televizyon programları derken demo albumun hazır olup; işin, tam da "hangi plak şirketinin teklifini kabul edelim?' noktasına geldiğinde, ailenin Adana'daki aile şirketine donmesi ısrarlarıyla donmasının etkisini hissedeceksiniz, anlamadan. Sanata sebep olan o duygunun; sadece elektronun akustik telleriyle değil aynı zamanda kalemin kağıt ile sevişmesiyle de olabileceğinin ve aslında sanatın muzikten ya da yazıdan değil salt duygudan oluştuğunun ispatını goreceksiniz. Bazısı bestelenmiş bu kısa hikayelerde, genc kadınların "keşke ben olsaydım' dediği, erkeklerinse "keşke ben yaşasaydım' diyeceği duygular bir butun halinde sizlere sunuluyor bu kitapta.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 78
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Kitap Adı: Ucuz Romandaki Adam Yazar: Vehbi Kapıcıoğlu Yayınevi: Akademisyen Kitabevi İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786059942782