Biz insanlar, yaşam denilen mozaiğin icinde farklılıklarımız ve hikÂyelerimizle var oluruz. Yaşamın tumu icinde birey olarak onemli değiliz. Olduğumuzde boşalan yeri hemen başka bir birey doldurur, mozaik bozulmaz. Ama hikÂyelerimiz olmez ve kaybolmaz; anılarda, parca parca da olsa insanlığın deneyimi olarak yaşar durur. Avukatlık yaşamım suresince yuzlerce dosyada, yuzlerce insanla tanıştım. İzin verdikleri olcude yaşamlarına girdim, hikÂyelerini dinledim ve bu hikÂyelerinin bir parcası da ben oldum. Kiminden cok etkilendim, kimini cok sevdim, kiminden yaşam dersi aldım. Zaman gectikce bu dosyalardaki insanlar, yaşamlar ve hikÂyeleri benim hafızamdaki suzgecten ister istemez suzulduler. Kalanlar beni en cok etkileyen, en cok sevdiğim ve yaşam dersi aldığım insanlar ve onların hikÂyeleri oldu. Yaşamı sırtlayıp goturen, mozaiğin parcaları olan, sizin, benim gibi sıradan insanların sıradan hikÂyeleri. Okuyan bu hikÂyelerin icinde kendinden kırıntılar bulursa, ne mutlu bana.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Benim Karım Bir Melektir Yazar: Rezan Ozger Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057823717