İnsanı başarıya ulaştıran şey hedefleridir.
Her hedef ulaşılabilirdir; yeter ki disiplini, kararlılığı ve istikrarı hayatımızın merkezine koyalım.
Vermek zorunda kaldığım mucadeleler ve ailemin bana daha iyi imkÂnlar sunamıyor oluşu, standart bir Amerikalı siyahi adam hayatı yaşamamı ve bu yaşamı haklı cıkarmamı sağlayacak bahanelerimin olmasını mumkun kılardı aslında.

Hatalar yaptım. Ama neyse ki en buyuk hatam olumcul değildi. Biliyorum, gelecekte sahip olacağım başarıya doğru ilerlerken daha az bedel odeyebilirdim belki; ama ne yazık ki biraz ağır bir bedeli oldu her şeyin. Ben yine de tum bunları yanlış yolda gitmenin sonucları olarak değerlendirmeyi tercih ettim. Tehlikelerle dolu bir cevrede yoksulluk icinde buyumek, her şeyi zor yoldan oğrenmeme neden olmuştu.

Şimdi artık benim hikÂyemi tamamen benim perspektifimden ve benim gerceklerimle oğreneceksiniz. Cunku size borclu olduğum şeylerden birinin de hikÂyemi paylaşmak olduğuna inanıyorum. Paylaştıklarımın, icinde bulunduğu şartlar musaade etmiyor gibi gorunse de kendine inanması gerekenlere cesaret, motivasyon ve ilham vermesini umuyorum.

Tum sporseverlerin yakından tanıdığı Bobby Dixon (Ali Muhammed), mucadelesi ve azmiyle devleştiği parkenin dışında, ilk kez sizlerle…

(Tanıtım Bulteninden)

Hamur Tipi: 3. Hamur
Sayfa Sayısı: 160
Ebat: 13,5 x 19,5
İlk Baskı Yılı: 2019
Baskı Sayısı: 1. Basım

Kitap Adı: Savaşcı-Bobby Dixon Yazar: Bobby Dixon Cevirmen: Hasret Parlak Torun Yayınevi: Nemesis Kitap Dil: Turkce Barkod: 9786057649003