Olay Yaratan ve Netflix Tarafından Dizi Olarak Uyarlanan Sen Kitabındaki Muthiş Gerilim Biz'le Devam Ediyor.
“Tamamen ozgun. Hic boyle bir şey okumadım. Sarsıcı ve korkutucu.”
- Stephen King
Aşk icin yaptıklarında sınır tanımayan Joe Goldberg’un işlediği cinayetler, guclu hislerinin en buyuk kanıtıydı. Joe şimdi gecmişini arkasında bırakıyor; batıya, ikinci şansların şehri Los Angeles’a gidiyor.
BEKLİYOR. İZLİYOR. TAKİP EDİYOR.
Joe, Hollywood’da yeni bir hayata başlamak isteyen diğer insanların arasına kolayca karışır. Bir kitapcıda iş bulur, avokado salatası yer ve guzel gazeteci komşusuyla takılır. Ancak herkesin kendini yıldız sandığı bu yerde Joe surekli tedirgindir, cunku yakasını bir şekilde sıyırdığı cinayetlerden aslında kurtulamadığının farkındadır. İşlediği korkunc suclar, en cok istediği şeyle arasındaki tek engeldir: GERCEK AŞK.
Sırlarını saklayamayacağı bir noktaya varan Joe sonsuza kadar beraber olmak istediği kadına zarar vermemek icin elinden geleni yapacaktır. Ne var ki gercekler ortaya cıktığında cok az secim şansı olacaktır…
“Takıntım oldu.”
- Jessica Knoll, Dunyanın En Şanslı Kızı’nın yazarı
“Caroline Kepnes’ın anlatımında sinsice bir şeyler var. Bencil bir toplumun hicvini yaparken hedefine ulaşıyor, derinden kesiyor ve tam anlamıyla deşiyor.”
- Entertainment Weekly
“Bu kitap yuzunden Stockholm Sendromu’na kapılacaksınız.”
- Harpers Bazaar
“Merak uyandırıcı.”
- Entertainment Weekly
Korkutucu.
- US Weekly
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Biz Yazar: Caroline Kepnes Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051736044